Lampenkappen op maat

Hierboven een greep uit de collectie. Als u opzoek bent naar andere vormen en maten lampenkappen, kunnen wij deze zeker voor u maken. Bent u opzoek naar een schuine lampenkappen dan hebben wij diverse soorten schuine kappen. De meeste lampenkappen in onze collectie lopen in afmeting met 5 centimeter op. Als het nodig is kunnen we ze op de centimeter nauwkeurig maken. Als u niet in de kap wilt kijken dan kunt u gebruik maken van een bodem of difusser. Hierdoor krijgt u een mooi diffuus licht. Bij de lampenkappen hebben wij ook verschillende armaturen. Die wij natuurlijk ook speciaal voor u op maat kunnen maken. Voor de kleuren en stoffen kunt u terecht bij de kleurstalen. Hier vind u een uitgebreide collectie stoffen en materialen voor de lampenkappen. Wij hebben de standaard stoffen, maar maken ook gebruik van eigen stoffen. Wij kunnen de lampenkappen leveren met een verdiept support, zodat u de fitting niet ziet. Dit kan van zowel boven als onder gedaan worden. Zo krijgt u een op maat gemaakte lamp. Voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Lampenkap maken

Wilt u een kap voor uw lamp die niemand anders heeft dan kunt eigen stof aanleveren. Hiervan maken wij dan een prachtige kap geheel naar uw wens. Als u zelf lampenkappen wilt maken dan kunnen wij u hiervoor de materialen leveren.

Wanneer u bedrijfspand te veel galmt dan kunnen wij een lampenkap maken die zorg dat het akoestisch beter wordt.
Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Wilt u de lampen of lampenkappen niet zelf ophangen dan kunnen wij ervoor zorgen dat ze voor u worden opgehangen.
Wij werken samen met een installateur. Deze zal het op proffesionele wijze de verlichting bij u installeren.

Wij hebben een grote collectie sfeerverlichting. Deze hebben wij op de website verdeeld in vloerlampen, tafellampen, wandlampen en hanglampen.